Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Han får hjärnsläpp: ”Det är vansinne”

Fulham hade ett gyllene att kvittera mot West Ham i den 96:e matchminuten. 

Men då stod Ademola Lookman för en usel panenka-straff. 

– Det är vansinne! Han ger bort det, säger kommentatorn Henrik Strömblad i Viaplay. 

Formstarka West Ham åkte på en tung förlust mot Liverpool senast. Dessförinnan hade man tagit poäng mot Wolves, Manchester City och Leicester City. 

Under lördagskvällen var det dags att ta emot Fulham – som hade en seger på de fem senaste matcherna. 

Matchen, som präglades av hårt spel och missade målchanser var på väg att sluta 0-0. Men i den 92:e matchminuten satte Tomáš Souček 1-0 till hemmalaget som såg ut att gå mot seger. 

”Han ger bort det”

Dramat fortsatte sedan när domaren blåste straff för Fulham i den 97:e matchminuten. Ademola Lookman steg fram och försökte sig på en klassisk panenka-straff. Men Lukas Fabianski i West Ham-målet läste den och kunde enkelt plocka bollen. 

– Det vansinne, vansinne! Han ger bort det, så där får man inte göra. Han undrar säkert vad han höll på med. Det var absolut inte rätt läge att göra en sådan straff. Han kommer inte kunna somna i kväll. Lookman har gjort bort sig, säger kommentatorn Henrik Strömblad i Viaplay. 

”Otroligt. Helt otroligt. Det är lätt att säga i efterhand, men så där får man inte göra på en straff i 98:e minuten vid 1-0-underläge”, skriver forne engelske storspelaren Michael Owen på Twitter. 

https://twitter.com/themichaelowen/status/1325196607961227265