Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Han borde be om ursäkt till Elanga”

Foto: DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK / DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MIKE EGERTON / STELLA PICTURES / PA

Cristiano Ronaldo borde be om ursäkt till Anthony Elanga. 

Det menar den förre Arsenalmittfältaren Paul Merson. 

”Det förstörde Elangas stora dag”, skriver han i Daily Star. 

Athony Elanga fick förtroendet från start för andra matchen i rad. 

Den svenske supertalangen tacakde för förtreoendet knoppade in Manchester Uniteds ledningsmål mot Brentford i onsdags och firade tillsammans med sina lagkamrater. 

Därefter följde både 2-0 och 3-0 och laget tog tillslut en komfortabel 3-1-seger. 

Men allt var inte frid och fröjd i United. Vid ställningen 2-0 valde tränare Ralf Rangnick att byta ut storstjärnan Cristiano Ronaldo - som i sin tur tydligt vittrade sitt missnöje med beslutet. 

Borde be om ursäkt

Efter matchen var det också Ronaldos missnöje som stal rubrikerna, som enligt experten Paul Merson i stället borde handlat om Anthony Elanga. 

”Den stackars killen startar sin första (andra) Premier League-match för säsongen, gör mål för Manchester United. Och sedan blir Ronaldo utbytt, går av och fräser till”, skriver han i Daily Star och fortsätter: 

”Det är ofattbart att någon som har varit med så länge gör på det sättet och snor rubrikerna från Elanga”. 

Han menar att Ronaldos beteende inte är värdigt en spelare av hans kaliber, att han borde vetat bättre och och att portugisen borde be om ursäkt till Elanga.  

Det han gjorde mot Brentford förstörde yngligens stora dag - det var så barnsligt. Cristiano är skyldig Elanga en ursäkt”, skriver Merson-

”Jag gick på matchen för att se Ronaldo, en av de största spelarna någonsin. Men han är en skugga av den spelaren. En komplett skugga.”