Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han blir Uniteds första värvning

Foto: REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PAUL CURRIE/BPI/REX / PAUL CURRIE/BPI/REX REX

Manchester United är på väg att göra klart med sommarens första värvning.

Swansea-talangen Daniel James ska genomgå läkarundersökning i dag och köps sedan loss för 180 miljoner kronor avslöjar Sky Sports.  

Det har varit på gång under en längre tid och nu slutförs affären.  Daniel James kommer att genomgå läkarundersökning hos Manchester United i dag skriver Sky Sports.

21-årige Daniel James gjorde 4 mål och 9 assist på 33 matcher i Championship förra säsongen och var en nyckelspelare i Graham Potters Swansea. 

Daniel James kostar 180 miljoner

Den offensiva yttern befinner sig för tillfället på landslagssamling med Wales inför EM-kvalet.

”Även om källor nära Wales landslag inte vill kommentera huruvida 21-åringen fått tillåtelse att åka i väg till Uniteds anläggning i Carrington sent på onsdagskvällen, är det förstått att övergången snart blir slutförd”, skriver Manchester Evening News. 

21-åringen blir Solskjaers första värvning sedan norrmannen tog över klubben. Flera engelska medier rapporterar att prislappen landar på 15 miljoner pund, cirka 180 miljoner kronor.