Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Han ångrar sitt beslut – nu vill han till United”

Foto: ANTHONY BIBARD / ANTHONY BIBARD / FEP / PANORAMIC PANORAMIC
Foto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN

Antoine Griezmann påstås ha tröttnat på läget i Atletico Madrid.

Nu vill han i stället till Old Trafford och Manchester United. 

Efter en utdragen flört med Barcelona valde Antoine Griezmann att stanna kvar i Atletico Madrid. Han skrev på ett nytt kontrakt med klubben, höjde sin lön och lovade att stanna kvar till minst 2023. 

Men nu skriver AS att Griezmann ”ångrar sitt beslut”. Enligt tidningen var det delvis Atleticos uttåg ur Champions League som fick honom att tänka om och vilja få till ett miljöombyte. Tydligen ska Griezmann känna att Atletico inte byggt ett tillräckligt konkurrenskraftigt lag för att kunna tävla om både La Liga och Champions League. 

United jagar Griezmann

AS hävdar att Manchester United är en av klubbarna som ligger allra bäst till att få fransmannen i sommar. Griezmann sägs vara ett fan av klubbens historia, samtidigt som han där skulle få chans att spela ihop med landslagskompisarna Anthony Martial och Paul Pogba. 

Även PSG omnämns som en potentiell framtida destination för Griezmann.