Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Guidetti: "Någon gång kommer jag berätta..."

Foto: Jed Leicester

Vinterns utlåning till Stoke blev långt ifrån en lyckad övergång för John Guidetti.

Relationen till Mark Hughes var inte god och när Premier League-säsongen var avslutad hade svensken bara fått göra sex inhopp.

Nu lovar Guidetti att avslöja spelet bakom kulisserna.

– Det finns mycket bakom den. Vad som hände kommer jag att berätta någon gång under min karriär, säger han till Viasat Fotboll.

I mitten av januari lånades John Guidetti ut av Manchester City till Premier League-konkurrenten Stoke. Tanken var att han efter en längre tids frånvaro, på grund av en virussjukdom, skulle hitta tillbaka till formen.

Men tiden i Stoke blev inte som Guidetti hade hoppats på och efter bara ett par veckor kritiserade han tränaren Mark Hughes i en intervju med SportExpressen.se.

– Jag vill bara spela fotboll, det är det jag tycker är roligt. Sitta på bänken kunde jag lika gärna ha gjort i City. Vi har väl ett skott på mål om vi kollar, det är väl lite, lite eller?

När säsongen var över hade 22-åringen bara fått göra sex inhopp för Stoke.

"Måste spela matcher"

Nu är John Guidetti tillbaka i Manchester City, som just nu befinner sig i USA för att delta i försäsongsturneringen Champions Cup.

– Det är jättekul med Yankee Stadium, det är jättekul att vara med i bästa laget, men jag saknar att spela fotboll, säger Guidetti till Viasat Fotboll och fortsätter.

– För att jag ska kunna hitta tillbaka till min form så måste jag spela matcher.

Och vad som egentligen hände i Stoke och med tränaren Mark Hughes vill Guidetti inte avslöja riktigt än.

– Stokehistorien kan vi ta någon annan gång. Det finns mycket bakom den. Vad som hände kommer jag att berätta någon gång under min karriär.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!