Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Guardiola har förstört bilar – för sex miljoner

Pep Guardiola har problem i trafiken.Foto: JON SUPER / AP TT NYHETSBYRÅN

En av världens bästa fotbollstränare är sämre på annat.

Pep Guardiola har förstört fyra bilar sedan han kom till Manchester City

Bland annat har spanjoren råkat fylla en dieselbil med bensin, skriver The Sun.

Pep Guardiolas Manchester City har det tufft i Premier League den här säsongen och nu skriver The Sun också om Guardiolas problem utanför planen. 

Tidningen citerar den nya boken ”Peps City: Hur ett superlag görs”, skriven av Lu Martin och Pol Ballus, där det framkommer att Pep Guardiola avverkat fyra bilar sedan han kom till klubben 2016. Bilarna har ett värde av nästan sex miljoner kronor.

”Hans backspeglar överlever inte länge och han har även lyckats fylla Range Rover-dieselbil med bensin och mangla en silver-Bentley”, står det bland annat i boken.

”Är bra på många saker men...”

Sedan han kom till Manchester City har Pep Guardiola skadat en svart Mercedes GLE, en Range Rover, en Bentley och en Mini Cooper.

”Han har ett rykte från sin tid i Barcelona av att vara en oturlig bilförare och det här är den fjärde bilen som han har ägt sedan han kom till Manchester”, skriver Lu Martin och Pol Ballus i boken.

De citerar också en person som konstaterar en sak:

– Pep är bra på många saker men att köra verkar inte vara en av dem.