Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/PANORAMIC IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/PANORAMIC IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/PANORAMIC IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: Carl Recine / REUTERS BILDBYRÅNFoto: Carl Recine / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: Carl Recine / REUTERS BILDBYRÅN

Guardiola: "Han har större kulor än er alla"

Publicerad

John Stones har fått utstå en del kritik för sin spelstil.

Efter matchen mot Liverpool satte Manchester Citys tränare ner foten.

– Han har större personlighet än alla i det här rummet. Större kulor än alla, säger Pep Guardiola.

 

Se målen från matchen i spelaren ovan.

Manchester City fick "bara" med sig en poäng i toppmötet med Liverpool på Etihad stadium.

Det var gästerna som tog ledningen då James Milner satte 1-0 från straffpunkten. Men Citys skyttekung Sergio Agüero såg till att skicka in kvitteringen i slutet av matchen.

En av spelarna i Manchester City som har fått utstå en hel del kritik under säsongen är John Stones.

Försvararen, som köptes in för dyra pengar från Everton i somras, har ifrågasatts för sin vilja att alltid spela sig ur situationer i backlinjen.

Guardiola: "Större kulor än alla"

Under presskonferensen efter matchen mot Liverpool fick tränaren Pep Guardiola nog av presskårens frågor om 22-åringens stundom kritiserade spelstil.

– John Stones har större personlighet än alla i det här rummet. Han har större kulor än er alla. Jag älskar honom, säger han.

Den spanske tränaren påstår att Stones agerar precis som han blivit tillsagd att göra – och att det krävs karaktär för att vara konsekvent i sin spelstil, speciellt när man kritiserats.

– Jag älskar den här typen av killar. Jag beundrar honom mycket för det är inte lätt att spela mittback under den här tränaren (Guardiola själv), säger Pep Guardiola.

 

Se fler höjdpunkter på Viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag