Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glädjebeskedet: De sänder alla matcher

Foto: PAUL ELLIS / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN NORWAY

Här kommer ett riktigt glädjebesked för alla Premier League-älskare. 

Viaplay direktsänder samtliga 28 matcher i september. 

– Vi är oerhört förväntansfulla inför en ny säsong med världens populäraste liga, säger Per Nunstedt, sportchef NENT Group Sverige. 

Efter en kort semester är nu Premier League-fotbollen tillbaka. I helgen kickstartar säsongen 2020/21 med mängder av matcher. Premiäromgången inleds på lördag då Arsenal tar emot nykomlingen Fulham. Senare på kvällen tar regerande mästare Liverpool emot klassiska Leeds på Anfield. 

Nu kommer ett glädjebesked för alla som älskar ligan. 

”Oerhört förväntansfulla”

Viaplay sänder samtliga 28 matcher i september – utspridda i tre omgångar.  

– Situationen kring covid-19 och att arenorna är stängda för publik har gjort att Premier League har öppnat upp möjligheten för Viaplay att direktsända allt från säsongsinledningen, det vill säga 28 matcher fördelade på de tre inledande omgångarna av ligan, säger Per Nunstedt, sportchef NENT Group Sverige och fortsätter: 

– Vi är oerhört förväntansfulla inför en ny säsong med världens populäraste liga. Vi firar premiärdagen med att hålla öppet från lunch tills klockan närmar sig midnatt. Det är fyra matcher på raken där intresset förstås är extra stort inför mästaren Liverpools öppningsmatch mot den efterlängtade Premier Leaguenykomlingen i Leeds.