Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fruns klockrena svar hyllas nu av tusentals

Maja Nilsson Lindelöf Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Maja och Victor på Fotbollsgalan Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: INSTAGRAM

Victor Nilsson Lindelöf är för tillfället skadad och har rest till Dubai för att sköta sin rehab-träning. 

När frun Maja publicerade en strandbild på fotbollsstjärnan gick en Manchester United-supporter till attack och kallade honom för könsord.

Majas klockrena svar hyllas nu av flera tusen.

Victor Nilsson Lindelöf har fått sitt stora genombrott i Premier League i höst, och för några dagar sedan utsågs han till månadens spelare i Manchester United

Men nu ser svensken ut att bli borta ett antal veckor, efter en skada han ådrog sig i mötet med Crystal Palace förra helgen.

– Om vi har honom tillbaka till jul, då vi behöver så många spelare som möjligt, vore det bra, har managern José Mourinho tidigare sagt.

”Jobbar hårt för att komma tillbaka”

Enligt Mourinho lär Nilsson Lindelöf missa matcherna fram till och med mötet med Liverpool den 16 december, vilket kan innebära att han är tillbaka mot Cardiff den 22:a.

Nilsson Lindelöf har själv uttalat sig om situationen.

”Jag kommer jobba hårt för att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Tack för alla hälsningar”, har han skrivit på Instagram.

Eftersom mittbacken missar drygt en månads fotbollsspel har han och frun, Maja, åkt i väg till värmen i Dubai. Där har Nilsson Lindelöf inlett sin rehab-träning i jakten på att komma tillbaka till fotbollsplanen.

Men resan uppskattas inte av alla.

Maja, som är gravid med parets första barn, publicerade en strandbild på fotbollsstjärnan på Instagram och skrev skämtsamt: ”Det var den där blicken som fick mig på smällen”.

https://www.instagram.com/p/Bq976BuHokE/?utm_source=ig_web_copy_link

Manchester United gör sin sämsta säsong på länge och en uppretad supporter gick till attack i kommentarsfältet: ”Säg åt den där fittan att det inte är läge att åka på semester. Vi har en säsong att rädda, din löjliga fitta”.

Det dröjde inte länge innan användaren fick mängder att mothugg och arga kommentarer från Majas följare – och till slut svarade även hon själv:

”Okej, jag ska hälsa honom det. Inte säker på att han kommer bry sig om såna kommentarer på sin frus Instagram dock, dessutom innehållande ordet fitta två gånger i samma mening. Jag menar, det är 2018 och bara korkade människor använder ett sånt ord, men jag ska försöka.”

Supporten bad Maja om ursäkt

Majas klockrena svar till supportern hade på onsdagsmorgonen fått över 4700 likes och 135 kommentarer. 

”Hahahaha, dagens caption!”, skrev en användare och ”You're killing it Maja!”, skrev en annan. Flera supportrar skrev också att Nilsson Lindelöf varit lagets bästa spelare i höst och bad nättrollet hålla klaffen. 

Supporten kröp sedan till korset och bad om ursäkt för att han använt könsordet.