Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Framtidsbeskedet – efter jätteförlusten

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK

Totalt förnedrade av Liverpool på hemmaplan.

Men Ole Gunnar Solskjaer sitter säkert på Manchester Uniteds tränarbänk.

Det rapporterar Sky Sports

Manchester United gick på en riktig nit i söndagens stormatch mot Liverpool. Allt gick fel för Ole Gunnar Solskjaers lag, och ett överlägset Liverpool vann med hela 5-0 på Old Trafford. 

– Förra säsongen förlorade vi med 6-1 mot Spurs, men det här är mycket värre. Vi måste komma över den här förlusten så snabbt som möjligt, sa Ole Gunnar Solskjaer efter matchen.

Efter fiaskot var kritiken massiv i England. Dels mot Uniteds stjärnspäckade trupp, men framför allt mot tränaren Ole Gunnar Solskjaer. På måndagseftermiddagen rapporterade Manchester Evening News att norrmannen riskerade sparken efter söndagens bottennapp. 

Samtidigt skrev bland annat den ansedde journalisten Fabrizio Romano att den förre Intertränaren Antonio Conte, som i dag inte har något tränaruppdrag, var redo att tacka ja till jobbet på Old Trafford. 

Ole Gunnar Solskjaer får inte sparken 

Men det ser inte ut att bli något skifte på Manchester Uniteds tränarbänk. Sky Sports rapporterar nu att Ole Gunnar Solskjaer sitter säkert på sin post. Detta trots den svaga insatsen mot Liverpool och lagets dåliga form.

Efter flera stjärnvärvningar som Cristiano Ronaldo, Raphael Varane och Jadon Sancho i somras fick Manchester United en fin inledning på säsongen. Men i oktober har United tappat farten, och har inte vunnit på fyra matcher i ligan. Den enda poängen på dessa fyra matcher kom hemma mot Everton i början av oktober. Den matchen slutade 1-1.  

Manchester United möter Tottenham i ett nytt stormöte på söndag. Därefter väntar en bortamatch mot Atalanta i Champions League innan det är dags för United att ta sig an Manchester City i ett laddat derby första helgen i november.