Jlloyd Samuel för Bolton i Uefa-cupen 2007. Foto: DARKO VOJINOVIC / AP SCANPIX SWEDENJlloyd Samuel för Bolton i Uefa-cupen 2007. Foto: DARKO VOJINOVIC / AP SCANPIX SWEDEN
Jlloyd Samuel för Bolton i Uefa-cupen 2007. Foto: DARKO VOJINOVIC / AP SCANPIX SWEDEN
Jlloyd Samuel i ryggen på Sporting-anfallaren Liedson. Foto: STEVEN GOVERNO / APJlloyd Samuel i ryggen på Sporting-anfallaren Liedson. Foto: STEVEN GOVERNO / AP
Jlloyd Samuel i ryggen på Sporting-anfallaren Liedson. Foto: STEVEN GOVERNO / AP

Förre PL-stjärnan död i trafikolycka

Publicerad

Engelsk fotboll skakas av ett tragiskt dödsfall.

Den förre Premier League-spelaren Jlloyd Samuel hade precis lämnat sina barn på skolan då han förolyckades i en bilkrasch, skriver The Sun. 

Jlloyd Samuel blev 37 år gammal.

Den förre Premier League-spelaren Jlloyd Samuel är död, rapporterar The Sun. 

37-åringen, som representerade klubbar som Aston Villa, Bolton och Cardiff, var på väg hem efter att ha lämnat av sina barn på skolan då han krockade med en annan bil, skriver tidningen.

Hans liv gick inte att rädda.

Samuel gjorde sju U21-landskamper för England innan han bestämde sig för att representera Trinidad och Tobago på A-landslagsnivå. Den västindiska önationens fotbollsförbund har nu kommit med ett officiellt uttalande gällande det tragiska dödsfallet.

"Vi har mottagit den fruktansvärda nyheten. Fotbollsförbundet och Samuels tidigare lagkamrater sänder våra djupaste kondoleanser till till hans familjemedlemmar både i Storbritannien och här i Trinidad och Tobago", skriver de.

 

https://twitter.com/AVFCOfficial/status/996391887828381697?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fsportbladet%2Ffotboll%2Fa%2FxREJ68%2Ffore-detta-premier-league-back-dod-i-bilkrasch&tfw_site=aftonbladet

 

https://twitter.com/OfficialBWFC/status/996392784683823106?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fsportbladet%2Ffotboll%2Fa%2FxREJ68%2Ffore-detta-premier-league-back-dod-i-bilkrasch&tfw_site=aftonbladet
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag