Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Förre PL-stjärnan död i trafikolycka

Jlloyd Samuel för Bolton i Uefa-cupen 2007. Foto: DARKO VOJINOVIC / AP SCANPIX SWEDEN
Jlloyd Samuel i ryggen på Sporting-anfallaren Liedson. Foto: STEVEN GOVERNO / AP

Engelsk fotboll skakas av ett tragiskt dödsfall.

Den förre Premier League-spelaren Jlloyd Samuel hade precis lämnat sina barn på skolan då han förolyckades i en bilkrasch, skriver The Sun. 

Jlloyd Samuel blev 37 år gammal.

Den förre Premier League-spelaren Jlloyd Samuel är död, rapporterar The Sun. 

37-åringen, som representerade klubbar som Aston Villa, Bolton och Cardiff, var på väg hem efter att ha lämnat av sina barn på skolan då han krockade med en annan bil, skriver tidningen.

Hans liv gick inte att rädda.

Samuel gjorde sju U21-landskamper för England innan han bestämde sig för att representera Trinidad och Tobago på A-landslagsnivå. Den västindiska önationens fotbollsförbund har nu kommit med ett officiellt uttalande gällande det tragiska dödsfallet.

"Vi har mottagit den fruktansvärda nyheten. Fotbollsförbundet och Samuels tidigare lagkamrater sänder våra djupaste kondoleanser till till hans familjemedlemmar både i Storbritannien och här i Trinidad och Tobago", skriver de.

 

https://twitter.com/AVFCOfficial/status/996391887828381697?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fsportbladet%2Ffotboll%2Fa%2FxREJ68%2Ffore-detta-premier-league-back-dod-i-bilkrasch&tfw_site=aftonbladet

 

https://twitter.com/OfficialBWFC/status/996392784683823106?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fsportbladet%2Ffotboll%2Fa%2FxREJ68%2Ffore-detta-premier-league-back-dod-i-bilkrasch&tfw_site=aftonbladet

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!