Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Förre United-spelaren död – blev bara 36 år

Liam Miller i duel med Sebastian Larsson 2004. Foto: GARETH COPELY / AP PA
Miller i en landskamp mot Brasilien. Foto: PAUL THOMAS / AP

Brittisk fotboll sörjer. Den förre Manchester United-spelaren Liam Miller, 36, har avlidit i sviterna av cancer. Det rapporterar engelska Sky Sports om. 

Det var i november som den irländske fotbollsspelaren Liam Miller drabbades av cancer. Han spelade i Manchester United mellan 2004 och 2006, och har även spelat i klubbar som Celtic och Sunderland, samt flera år i Irlands landslag.

Spelade med Larsson i Celtic

Under tiden i Celtic var han bland annat lagkamrat med Henrik Larsson. Kort efter Millers cancerbesked uttryckte flera av hans tidigare klubbar stort stöd för honom.

Både Celtic och Manchester United var snabba med att visa sitt stöd på Twitter samtidigt som mängder med supportrar hörde av sig. Millers vän, Tam McManus lämnade även han ett uttalande.

"Det är fruktansvärda nyheter jag hört om Liam Miller, jag håller tummarna för att han ska överleva på nåt sätt. Han var i USA för cellgiftsbehandling i månaden och flyger tillbaka för att fortsätta behandlingen", skriev McManus på Twitter. 

Förre United-spelaren död i cancer

Men sent på fredagskvällen kom det tunga beskedet. Liam Miller, 36, har avlidit i sviterna av cancer. Det rapporterar både Sky Sports och The Mirror om.

Flera av Millers tidigare lagkamrater har skickat sina kondoleanser till familjen efter beskedet.

"Kan knappt tro det är sant att min gamla lagkamrat Liam Miller har gått bort. Han lämnade oss för tidigt. Tragiska nyheter. Jag skickar mina tankar och kondoleanser till hans familj", skriver Mark Burchill på Twitter.

Liam Miller samlade totalt på sig 21 A-landskamper för det irländska landslaget och representerade klubbar som Celtic, Manchester United, Sunderland och Leeds United.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/962105733461528576

 

https://twitter.com/LUFC/status/962106164136857600

 

https://twitter.com/Burchyboy27/status/962104719568236544
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!