Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Förlåt, men kommer göra er besvikna nu”

Foto: JASON CAIRNDUFF / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PA VIDEO / AP TT NYHETSBYRÅN

Ole Gunnar Solskjaer är glad över att José Mourinho är tillbaka i Premier League.

Nu tror han att fokus kan flyttas från honom själv.

– Det är definitivt bra att ha José tillbaka, särskilt för er och kanske för mig eftersom ni kan prata och skriva om allt annat, säger Solskjaer.

José Mourinhos intåg i Tottenham och Mauricio Pochettinos uttåg är den stora snackisen i Premier Legaue och även Ole Gunnar Solskjaer har nu kommenterat hur han ser på det som hänt i Manchester Uniteds ligarival den senaste veckan.

– Förlåt men jag kommer göra er besvikna nu. Det här kommer inte handla om José eller Mauricio, säger Solskjaer på en presskonferens inför helgens match mot Sheffield United.

Norrmannen ger ändå en kommentar till det som hänt och av av olika anledningar är han glad över att José Mourinho är tillbaka i Premier League.

– Det är definitivt bra att ha José tillbaka, särskilt för er och kanske för mig eftersom ni kan prata och skriva om allt annat. För Mauricio... det är alltid ledsamt när någon av ens kolleger, en bra människa, förlorar jobbet innan jul.

”Hoppas få se honom 2019”

Solskjaer tycker inte faktumet att Pochettino har fått sparken sätter någon extra press på honom själv i ett annat lag som haft det tufft under hösten.

– Nej det bekymrar mig inte alls. Jag har det bästa jobbet i världen och jag är säker på att oavsett om du har ett jobb eller är arbetslös som tränare så vill du ha det här jobbet.  Vad som händer runtomkring spelar ingen roll, säger Solskjaer.

Även Jürgen Klopp kommenterade José Mourinhos återkomst på sin presskonferens inför Liverpools fortsatta titeljakt.

– Välkommen tillbaka, José! Det är kul att han är tillbaka för han ville desperat tillbaka. Men det visar också hur snabbt det kan svänga. Mauricio gjorde ett grymt jobb i Tottenham. En fantastisk tränare, en härlig kille.