Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Förbereder ett bud på Arsenalstjärnan

Foto: DAVID BLUNSDEN / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENST
Aaron Ramsey. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN

Aaron Ramsey och Arsenal kommer inte överens om ett nytt kontrakt. 

Nu slåss Liverpool och Manchester United om walesarens underskrift - och en affär kan bli aktuell redan i januari, skriver London Evening Standard

Aaron Ramsey kom till Arsenal som en talangfull 18-åring för tio år sedan.

Bortsett från två utlåningar till Nottingham och Cardiff har den offensive mittfältaren varit klubben trogen sedan dess, men nu ser hans sejour i Arsenal att gå mot slutet.

Ramseys konktrakt går ut i sommar, förhandlingarna om ett nytt har dragit ut på tiden för att till slut braka samman och Ramsey är fri att förhandla med andra klubbar i januari.  

Enligt London Evening Standard har Ramseys kontraktssituation väckt intresse hos Arsenals konkurrenter Liverpool och Manchester Uinted. Enligt tidningen räknar högt uppsatta personer inom Arsenal med ett bud på Ramsey redan i januari. 

Uppgifter: Liverpool jagar Aaron Ramsey

Liverpool nämns som mest troliga att försöka värva Ramsey i januari, då klubben redan i somras var ute efter att förstärka mittfältet. Då var man överens med Lyon om Nabil Fekir, men affären kollapsade efter att Liverpool försökt att förhandla ner prislappen efter man hittat ett knäfel hos Fekir under den obligatoriska läkarundersökningen.

Samtidigt rapporteras Arsenals manager Unai Emery inte vara helt negativt inställd till att sälja Ramsey för att få in lite pengar, och dessutom frigöra löneutrymme, för att kunna fortsätta bygga om den trupp han tog över så sent som i somras. 

På 340 matcher för Arsenal har Aaron Ramsey svarat för 60 mål och lika många målgivande passningar. 

FÅ BÄST KOLL! Följ Arsenal – direkt i Messenger 

LÄS MER: Alla övergångar i Premier League inför säsongen 2018/2019 

Se fler höjdpunkter på viafree.se – och matcherna LIVE eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se  

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!