Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Floppade i allsvenskan – ”snart värd 650 miljoner”

Ravel Morrisson i ÖFK.Foto: BILDBYRÅN
Morrison i Sheffield UnitedFoto: JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ravel Morrison floppade totalt i allsvenskan. 

Men Sheffield Uniteds tränare Chris Wilder har höga förhoppningar på honom. 

- Han kan snart vara värd mer än 600 miljoner kronor, säger Wilder till Daily Mail. 

Han var som bekant den största talang Sir Alex Ferguson någonsin sett. Men karriären har inte blivit någon större framgångssaga för Ravel Morrison. Han har levt en tämligen nomadisk tillvaro och hoppat runt mellan olika klubbar och länder. 

I vintras kritade han - väldigt överraskande - på för svenska Östersunds FK. Men inte heller i Jämtland fick Morrison fart på karriären. 

Det slutade med blott sex matcher och totalt 402 spelade minuter för Morrison i allsvenskan innan han släpptes från sitt kontrakt i somras. 

Wilders hopp om Ravel Morrison

Men han vägrar ge upp - och det finns de som vägrar ge upp Morrison. Kort efter att han lämnat Östersund skrev Morrison på ett kontrakt med Premier Leaguenykomlingen Sheffield United. 

Morrison fanns inte med i truppen till premiärmatchen, men klubbens tränare Chris Wilder tror och hoppas att Morrison ska hitta rätt i Sheffield och således bli en god ekonomisk investering för klubben. 

- För närvarande är det ju så att en Ravel Morrison i toppslag är en spelare vi inte har en chans att behålla. Han kan vara värd upp till 650 miljoner kronor, säger Wilder till Daily Mail. 

- Förhoppningsvis hittar han hem här och kan njuta av sin fotboll. Då får vi en fantastisk spelare i truppen. 

Morrison är dock inte med i Sheffield Uniteds trupp till hemmapremiären mot Crystal Palace på söndagen. 

https://twitter.com/SkySportsStatto/status/1163066049593597952