Foto: Shaun Botterill
 Foto: Shaun Botterill

Ferguson: "Vi är mycket nöjda"

Publicerad
Uppdaterad
Manchester United vann supermatchen mot Arsenal med 3-1.
Det var Uniteds första vinst på Emirates Stadium och efter matchen
jublade Sir Alex Ferguson.
- Det var en bra match av oss, vi är mycket nöjda, säger han.
Manchester United fick tidigt ett järngrepp om Arsenal borta på Emirates.
Laget ledde med 2-0 , på arenen där de aldrig tidigare vunnit i Premier League, redan efter första halvleken.
- Det var en bra match av oss, vi är mycket nöjda. Killarna var verkligen redo för matchen, de var skarpa, säger Ferguson till Canal Plus efter matchen.
I början av den andra halvleken punkterades matchen när United gjorde 3-0.
- Det är den tiden på året då man måste köra på.  Nu måste Chelsea tappa poäng. Arsenal är inte uträknade. Jag hoppas Arsenal åker till Stamford Bridge och slår dem, säger Ferguson till AP.

"Vi var för naiva"

Hemmalaget reducerade till 3-1 genom Thomas Vermaelen med tio minuter kvar, men närmare kom inte Arsenal.
- Det är svårt att acceptera, men lätt att förklara eftersom vi var sämre både offensivt och defensivt. Därför förlorar vi.
- Vi gav dom för mycket utrymme och var naiva, säger Arsenals tränare Arsene Wenger till AP.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag