Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Favoriterna till att ersätta Lampard

Foto: RICHARD HEATHCOTE / STELLA PICTURES / PA
Foto: DAVE WINTER / ICON SPORT BILDBYRÅN
Foto: ROGER PETZSCHE VIA WWW.IMAGO-IMAGES.D / IMAGO IMAGES/PICTURE POINT LE WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Förlusten mot Leicester var Chelseas femte nederlag de senaste åtta matcherna. 

Klubblegendaren Frank Lampards dagar som tränare kan nu vara räknade. 

Och enligt The Athletic ser hans ersättare ut att prata tyska. 

Frank Lampard hålls som en av Chelseas främste spelare genom alla tider. Mittfältsgiganten var instrumental i det Chelsea som var en enorm maktfaktor i England under 2010-talet. 

Efter spelarkarriären sadlade Lampard om till att bli tränare och efter jobb med Derby fick han chansen att ta över Chelsea 2019. Han fick en tuff start (0-4 mot Manchester United), men repade sig och han slutade fyra i Premier League. 

Frank Lampard riskerar att sparkas – de pekas ut som ersättare

Under sommaren investerade Chelsea tungt i nya spelare, bland annat värvade de in den tyska supertalangen Kai Havertz för en rekordsumma, men de positiva resultaten har lyst med sin frånvaro. Än mer så på senare tid. 

På tisdagskvällen föll Chelsea med 0-2 mot Leicester och det var klubbens femte förlust på de åtta senaste matcherna. Chelsea är nu nio poäng från tabelltoppen – ett gap som riskerar att öka för dem de kommande dagarna. 

Frank Lampard, han är kraftigt ifrågasatt och riskerar att få sparken. 

The Athletic rapporterar att Chelsea just nu sonderar terrängen efter tänkbara ersättare till Lampard och det finns en tydlig tysktalande prägel på kandidaterna. 

Enligt sajten har Chelsea en lista med succétränaren Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick, Thomas Tuchel samt Ralph Hasenhüttl som kandidater att ersätta Lampard.