Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Fattar inte vad han snackar om"

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Zlatan Ibrahimovic är en färgstark personlighet.

Lagkamraten Henrikh Mkhitaryan har förståelse för att svensken förvirrar många. 

Zlatan Ibrahimovic har lyckats etablera sig som en stark närvaro i Manchester Uniteds omklädningsrum. Det har flera spelare vittnat om, däribland Paul Pogba och Marcus Rashford.

Henrikh Mkhitaryan betraktar sig själv som en av Zlatans bättre vänner i United. Men han medger att många missförstår svenskens bitska kommentarer. 

"Folk fattar inte Zlatan"

– Alla förstår inte Zlatans temperament. Folk fattar inte eller vill inte fatta hans skämt eller vad han snackar om. Men vi kommer bra överens, det har vi gjort från första stund. Vi höll kontakt även när han borta från Manchester och sysslade med sin rehabilitering, säger Mkhitaryan enligt armenisk statsradio. 

 

LÄS MER: Zlatans kaxiga ord på första United-träningen: "Skakade av rädsla"

 

Mkhitaryan åtnjuter ungefär samma status i hemlandet Armenien som Zlatan gör i Sverige. Detta utnyttjade Mkhitaryan för att sätta Zlatan på plats.

– Alla vet att Ibrahimovic kallar sig själv för Gud. Men när vi landade i Rostov sa jag åt honom: "Du kommer du att få se vem som verkligen är Gud". Det stod en massa armenier på flygplatsen och skanderade mitt namn. Då förstod han att det fanns en annan Gud: jag, säger Mkhitaryan.

"Han är inte skadad"

Zlatan Ibrahimovic reste inte med Manchester United till London för mötet med Arsenal på Emirates i lördagskväll. 

Direkt började spekulationerna om att Zlatans knä inte var som det skulle. Men under presskonferensen i Manchester under måndagen inför Uniteds möte med CSKA Moskva i Champions League, gav José Mourinho lugnande besked angående svensken. 

– Zlatan är inte skadad. Zlatan behöver ibland jobba hårt på med musklerna som stöttar knäet. Då kommer tröttheten också. Att jobba väldigt hårt under en period så kan man inte spela de här dagarna. Vi bestämde att göra så efter Watford. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!