Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Fattar du inte vad som står på spel?”

Jesse Lingard, Ole Gunnar Solskjaer och Anthony Martial, Manchester United.Foto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅN
Jamie Redknapp under tiden som aktiv.Foto: TOBIAS RÖSTLUND / TT NYHETSBYRÅN

Tv-experten Jamie Redknapp är inte nådig i sin kritik mot Manchester United efter 0-0 mot Wolverhampton.

Och två personer får extra hårda sågningar: Solskjaer och Martial.

Manchester United spelade 0-0 mot Wolverhampton på lördagkvällen. Laget ligger på sjätte plats i tabellen, med 35 inspelade poäng, hela 38 färre än serieledande rivalen Liverpool.

Tv-experten Jamie Redknapp, tidigare spelare i just Liverpool, satt i Sky Sports studio efter matchen – och han sparade inte på krutet när det kommer till Uniteds insats och inställning.

– Jag tittar på Martial (Anthony, anfallare) och undrar, fattar du inte vad som står på spel här? Du måste göra mer, säger Redknapp enligt Daily Mail.

– Jag tittar på Ole (Gunnar Solskjaer, tränare) och jag tycker synd om honom. Han ser ut som en slagen man, jag ser ingen gnista hos honom, fortsätter Redknapp.

– Några av dem behöver få en spark i baken. De har vunnit elva av 33 matcher sedan han tog över, det är fruktansvärda siffror att ha som tränare.

”Spelarna behöver ledigt”

Manchester United har nu en paus på femton dagar innan nästa match – borta mot Chelsea den 17 februari. Något som välkomnas av Solskjaer.

– Spelarna behöver ledigt, deras energinivå är låg, säger norrmannen.

– Vi saknar det där lilla extra på sista tredjedelen. Efter den här ledigheten kommer vi att börja göra mål, försäkrar Solskjaer.

Studions analys av Manchester Uniteds transferfönster

Silly season-domen mot Manchester United