Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ex-lagkamraten: Han är olycklig i Liverpool

Foto: MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTO / MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC
Foto: ADAM DAVY / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Storseger med 7-0 och en utökad serieledning i Premier League. 

Men allt är inte frid och fröjd i Liverpool.

Enligt en tidigare lagkamrat till skytteligaledaren Mohamed Salah är storstjärnan olycklig med sin tillvaro i klubben – som överväger att sälja anfallaren.

Mohamed Salah, 28, stod för två fullträffar och gick upp i ensam skytteligaledning när Liverpool krossade Crystal Palace på bortaplan med 7-0 under lördagen. Men bakom fasaden pyr ett växande missnöje. Trots fortsatt fina prestationer på planen uppges egyptiern vara olycklig med sin tillvaro i klubben.

I en intervju med Bein Sports berättar vännen och tidigare landslagskollegan Mohamed Aboutrika om en frustrerad världsstjärna.

– Jag vet att Salah inte är nöjd i Liverpool, han berättade för mig varför han inte är nöjd, men det är hemligheter som jag inte kan prata om offentligt, säger Aboutrika.

”Jag hoppades få bli kapten” 

Enligt Aboutrika ska en av anledningarna vara att Salah inte fick böra kaptensbindeln i Champions League-mötet mot danska Midtjylland. Salah själv har tidigare medgett att han blev besviken över beslutet.

– Ärligt talat så blev jag väldigt besviken. Jag hoppades få bli kapten, men det är tränarens beslut och jag accepterar det, sade Salah till spanska AS.

I intervjun stängde inte egyptiern dörren till vare sig Barcelona eller Real Madrid och menade att hans framtid låg i Liverpools händer. Liverpools tränare Jürgen Klopp tonade efteråt ned uttalandet från sin anfallsstjärna. 

Överväger att lämna?

Mohamed Aboutrika tror att Liverpool nu överväger att sälja Salah vars kontrakt löper ut först 2023.

– Jag ringde Salah och frågade om hans situation i Liverpool och han är upprörd, men det skulle aldrig påverka hans prestation på planen. Men jag har inget inflytande över hans beslut, han är min vän och bror, och han är smart nog att veta vad som är bäst för honom, säger Aboutrika.