Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Erkänner – stal från stjärnorna i United

Ravel Morrison.
Foto: BILDBYRÅN
Rio Ferdinand och Wayne Rooney.
Foto: JON SUPER / AP

Ravel Morrison levde aldrig upp till de högt ställda förväntningarna på fotbollsplanen.

Nu avslöjar förre stortalangen att han stal från stjärnorna i Manchester Uniteds omklädningsrum.

– Jag var ung och korkad, säger han.

Manchester United, West Ham, Birmingham, QPR, Cardiff City, Lazio, Club Atlas, Östersunds FK, Sheffield United, Middlesbrough och nu senast ADO Den Haag.

Den tidigare Manchester United-talangen Ravel Morrison, 28, har flackat runt under hela sitt fotbollsliv – men han blev aldrig så bra som det spåddes.

Sir Alex Ferguson har tidigare berättat att mittfältaren var den största talangen han någonsin sett komma fram från klubbens akadem.

Det blev dock aldrig någon a-lagsdebut.

”Jag ville inte orsaka skada”

I en intervju med Youtube-kanalen FIVE, som Daily Mail hänvisar till, berättar nu Morrison att han som ung brukade stjäla skor från bland annat Wayne Rooney och Rio Ferdinand.

– Jag var fortfarande ung och korkad. När det levererades nya skor fick Wayne och Rio ungefär 30 par skor. Jag ville inte orsaka någon skada men jag kunde inte låta bli att sno några par för att kunna få mat på bordet. Jag fick typ 250 pund (ca 2800 kronor) för varje sålt par.

I dag är Ravel Morrison klubblös efter att han brutit sitt kontrakt med holländska klubben ADO Den Haag. I Sverige är han främst känd för att han gjorde sex matcher i allsvenskan med Östersund 2019.