Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Erbjuder en storsumma och Xhaka för stjärnan

Höstens hetaste i PL: "Utan tvekan årets mål"
XhakaFoto: SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK / SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
NdidiFoto: PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mikel Arteta har tagit över Arsenal och nu ska han ha siktat in sig på sin första värvning.

Spanjoren är redo att offra Granit Xhaka för att knyta till sig Leicesters Wilfred Ndidi, enligt The Guardian.

Även en stor summa kan ingå i den tänkta affären.

Nytt år betyder ett nytt värvningsfönster, och nu är Arsenalfansen spända över att se vilka spelare Mikel Arteta kommer kunna knyta till sig i januari för att rädda fiaskosäsongen.

Enligt The Guardian så är Leicesters Wilfred Ndidi, 23, ett av namnet högst upp på hans önskelista. Mittfältaren har varit en av nyckelspelarna under säsongen i det Leicester som ligger tvåa i Premier League. 

Nu är frågan om han kan tänka sig att byta till Arsenal som huserar på elfte plats.

Enligt tidningen så är Arteta villig att byta bort Granit Xhaka och lägga till 500 miljoner kronor för att få stjärnan. Men storleken på Arsenals övergångskassa kommer till stor del bestå av pengar som kommer in via sålda spelare. 

Ute efter Serie A-försvarare

Samtidigt så rapporterar The Mirror att Arsenal är ute efter Napolis mittback Kalidou Koulibaly och ska ha tagit kontakt med den italienska klubben. 

En nyckel till affären uppges vara vänsterbacken Sead Kolasinac som Napoli är intresserat av. 675 miljoner kronor uppges däremot prislappen ligga på, vilket talar emot en affär med tanke på Arsenals finansiella situation.