Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elanga hyllas efter läckra fullträffen

Anthony Elanga.
Foto: RYAN CROCKETT/JMP/SHUTTERSTOCK / RYAN CROCKETT/JMP/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester United föll i träningsmatchen mot Queens Park Rangers FC.

Men svenska talangen Anthony Elanga gjorde i alla fall vad han kunde av sitt inhopp. 

19-åringen presenterade sig i målprotokollet med ett läckert avslut. 

”Det var glädjeämnet från Uniteds andra halvlek”, skriver Manchester Evening News. 

Uppvärmningen inför Premier League är i full gång och flera av lagen är i gång med vänskapsmatcher, och under lördagen mötte Manchester United laget Queens Park Rangers FC från västra London. 

Det blev en tung match för storlaget som tillslut föll med 4-2 efter tre snabba mål i andra halvlek av Championship-klubben. 

Men det fanns i varje fall något att glädjas över.

Och det var ett piggt inhopp av den svenska 19-åriga talangen Anthony Elanga. 

”Glädjeämnet i andra halvlek” 

Anthony Elanga hade tidigt två målfarliga chanser i matchen och med dryga kvarten kvar att spela så presenterade han sig i målprotokollet. 

Ett resolut avslut från straffområdeslinjen resulterade i en läcker fullträff med vänsterfoten intill den bortre stolpen. 

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News chef för bevakningen av Manchester United var imponerad av 19-åringen som tillslut fick göra mål. 

”Anthony Elanga är en imponerande motståndskraftig spelare. Som borta mot Wolves slösade han bort bra chanser men han fortsatte ändå och fick till ett bra mål”, skriver han på Twitter. 

Och i Manchester Evening News betygsättning av United-spelarna fick Anthony Elanga dela samma slutbetyg – en sjua – med matchens första målskytt Jesse Lingard.

”Det var glädjeämnet från Uniteds andra halvlek. Han tog sig ur offsidefällan med en bra löpning och fick med sig ett fint mål”, skriver lokaltidningen. 

https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1418957327068172288