Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter avskedsbilden – kan gå till Barcelona

Foto: DENIS MURPHY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK / DENIS MURPHY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mauricio Pochettino är på jakt efter ett nytt tränarjobb. 

Nu skriver ESPN att argentinaren kan gå till Barcelona – trots att han uteslutit en sådan flytt tidigare. 

Trots de tunga resultat som Tottenham radat upp i Premier League den här säsongen väckte det viss förvåning i fotbollsvärlden när klubben meddelade att de sparkar tränaren Mauricio Pochettino. 

Under torsdagen publicerade Tottenhams assisterande tränare Jesus Perez en bild från klubbens träningsanläggning, där Pochettino skrivit ett sista meddelande till spelarna på en whiteboard. 

”Stort tack till er alla. Vi står inte ut med att säga hej då. Ni kommer alltid finnas i våra hjärtan”, ska tränaren ha skrivit. 

Pochettino kan gå till Barcelona

Argentinaren har redan uppgetts vara aktuell för flera tränarpositioner runtom i Europa – och nu skriver ESPN att en flytt till FC Barcelona kan bli aktuell. 

Pochettino har både spelat för och tränat den lokala rivalen Espanyol, men enligt ESPN har han god kontakt med en person i Barças tränarstab – som tidigare jobbat för Tottenham. 

José Mourinho är ny tränare i Tottenham. 

https://twitter.com/jesus_perez/status/1197634397178155010