Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eden Hazard utvisad - sparkade till bollkalle

Foto: Carl Recine
Foto: Carl Recine
Foto: Carl Recine
Foto: Michael Steele
Foto: Carl Recine
Foto: Carl Recine
1 / 9

Chelsea gick mot uttåg i ligacupen.

Då tappade Eden Hazard huvudet – totalt.

Stjärnan sparkade till mot en bollkalle som vägrade ge honom bollen och fick rött kort. Före matchen hade dock bollkallen skrivit att han skulle "maska" för att hjälpa sitt lag mot Chelsea, på sin twitter.

Det är händelsen som det lär snackas om i England i veckor framöver.

Chelsea behövde vinna borta mot Swansea med två mål. Med några minuter kvar stod det 0-0 och Chelsea jagade ett ledningsmål.

Då vägrade en bollkallen att ge tillbaka bollen till Eden Hazard. Killen las sig på marken, med bollen under sig, när Hazard försökte få tillbaka bollen.

"Kungen av alla bollkallar"

Chelsea-stjärnan tappade till slut humöret – och sparkade till mot bollpojken. På bilderna kunde man tydligt se hur Hazard prickade killen i magen.

Hazard fick rött kort för sparken, som många engelska medier nu rapporterar om. Rapporteringarna från medierna tog sedan ny fart när någon upptäckte att bollkallen twittrat om att han just skulle "maska" mot Chelsea för att hjälpa Swansea.

"Kungen av alla bollkallar är tillbaka för sitt sista framträdande. #behövd #för #att maska", skrev killen.

Tweeten fick enorm spridning världen över och bollkallen har nu 60 000 följare.

Swansea vidare

Efter det röda kortet var ligacupsemfinalen i Swansea avgjord. Det walesiska laget vann det första mötet med 2-0 och har nu en cupfinal på Wembley att se framemot.

Där möter man skrällgänget Bradford.