Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dugarry sågar Zlatan: "Är en dålig komiker"

En skämtsam stjärna.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN
Christophe Dugarry.Foto: Dave Joyner / GRATISBILD IBL POPPERFOTO PPP

Christophe Dugarry hör inte till Zlatans största fans.

Den före detta franske landslagsspelaren är nu trött på Zlatans skämt.

"För många skämt dödar skämtet", skriver Dugarry på rmcsport.

– På fyra år gick jag inte och kollade på Eiffeltornet en enda gång. Jag ville att de skulle byta ut tornet mot en staty av mig, men det gjorde de inte! Om de gjorde det kanske jag skulle komma på besök.

Så sa Zlatan i en intervju med Manchester Uniteds magasin Inside United tidigare i veckan där han jämförde livet i Manchester med det han hade i Paris. I intervjun hyllade han sin nya hemstad och beskrev den som "den bästa stad han bott i".

Låtsades missförstå

Zlatan har tidigare skämtat om att han missuppfattat grejen med att han gjorde mål nummer 25 000 i ordningen i Premier Leagues historia.

"Jag trodde att det var jag som hade gjort 25 000 mål", sa Zlatan efter segermatchen mot Swansea i söndags.

"Respektlöst mot klubben"

Någon som inte verkar uppskatta Zlatans senaste uttalanden, är den före detta fotbollsspelaren Christophe Dugarry. Fransmannen har reagerat starkt på Zlatans, enligt Dugarry, dåliga skämt.

"Det kan vara kul, men när det blir för många sådana skämt blir det respektlöst mot klubben", skriver Dugarry i en krönika på rmcsport.

Kritiserar Zlatans humor

Dugarry menar i sin krönika att det helt enkelt blir för mycket med alla dessa skämt från superstjärnan, och väljer att inte spara på kritiken.

"Efter ett tag är det inte kul längre. För många skämt dödar skämtet. Jag uppskattar frispråkiga personer, men det här handlar om dålig humor. Jag gillade honom bättre som han var förr", skriver Dugarry.