Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Draget som talar för att affären är klar

Foto: REUTERS / BILDBYRÅN
Foto: TIM IRELAND / AP TT NYHETSBYRÅN

Inte en sekund fotboll i höst.

Mario Mandzukic vantrivs under Maurizio Sarri och längtar bort från Juventus.

Nu vill kroaten flytta till Manchester för att leta hus och börja träna med United, redan i december, skriver Tuttosport. 

Mario Mandzukic har gjort 44 mål på 162 framträdanden i Juventus. 

Men hösten 2019 är ett mörkt kapitel i den kroatiske anfallarens karriär och Mandzukic går inte alls ihop med klubbens nye tränare Maurizio Sarri.

33-åringen har inte spelat en sekund under säsongsinledningen och har varvat tid på bänken med att inte ens vara uttagen i matchtruppen. Det har till och med gått så långt att Mandzukic inte tränar med resten av laget, utan kör på själv med en personlig tränare.

Han har under en längre tid kopplats ihop med Manchester United, vars tränare Ole Gunnar Solskjaer uppges vara ute efter en ny anfallare i jaunuarifönstret.

Mandzukics önskan: Träna med United

Kontraktet med Juventus går ut sommaren 2021, men enligt Tuttosport är en övergång i januari mer än aktuell. Tidningen skriver att anfallarens dröm är att åka över till Manchester redan nu för att leta bostad och börja träna med United under december.

Detta trots att en övergång kan genomföras först i januari.

Enligt Tuttosport kan Mario Mandzukics önskan bli verklighet om Juventus och Manchester United i samförstånd enas om att kroaten kan börja träna med sin nya klubb redan i december.

 

LÄS MER: Zlatan hånas efter detaljen i bilden 

LÄS MER: De offras i Milan - för att göra plats för Zlatan 

LÄS MER: Stor guide: Så tar sig Sverige till EM 2020