Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det har varit hjälpsamt med all support jag fått”

Foto: PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Robin Olsen, 31, har haft ett par tuffa veckor bakom sig. 

Den svenske landslagsmålvakten utsattes för ett brutalt rån i hemmet, och sedan åkte han på en skada som har hållit honom borta i sex veckor. 

– Det har varit hjälpsamt med all support jag har fått från klubben, spelarna och fansen. Nu är jag tillbaka i spel och det känns bra, säger Olsen till Evertons hemsida.  

Det var för drygt en månad sedan som Robin Olsen utsattes för ett brutalt från hemma. Ett maskerat gäng bröt sig in och stal smycken och en klocka från familjen. Daily Mail och The Sun rapporterade om att hela familjen, Olsens fru och två barn, befann sig hemma när det hände. Hela familjen hade dessutom blivit hotad med machete. 

Olsen: ”Har varit en tuff månad”

Parallellt åkte Olsen på en skada som har hållit honom borta från spel, vilket gjorde att han inte kunde vakta målet i VM-kvalet. 

Men nu är landslagsstjärnan tillbaka, och i helgen höll Olsen nollan när Everton spelade 0-0 borta mot Brighton. 

– Om jag ska vara ärlig så har det varit en tuff månad för mig. Jag åkte på en skada och en annan incident. Men det har vart Det har varit hjälpsamt med all support jag har fått från klubben, spelarna och fansen. Nu är jag tillbaka i spel och det känns bra, säger Olsen till Evertons hemsida och fortsätter: 

– Jag behövde bara vila för att återhämta från skadan. Jag kunde inte gå till gymmet, träningsplanen. Det handlade bara om att vila, vilket var frustrerande eftersom jag inte kunde hjälpa laget. 

Everton är med i allra högsta grad i kampen om en Europaplats. Härnäst väntar José Mourinhos Tottenham på fredagskväll.