Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det finns ju många – som Henke Larsson”

Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: REUTERS / BILDBYRN
Foto: ANDREW YATES / CODE 444 AFP

Blir det någon sista minuten-värvning för Manchester United?

Till slut tröttnade Ole Gunnar Solskjaer på reportrarnas frågor - och skickade i stället en Alexis Sanchez-varning.

- Han kommer att komma tillbaka och visa er alla att ni hade fel, säger norrmannen på en presskonferens inför ligacupsemifinalen mot Manchester City.

Under de senaste veckorna har det rapporterat intensivt om Bruno Fernandes möjliga övergång till Manchester United. Och mycket riktigt var reportrarna som var på plats under norrmannens presskonferens mer intresserade av att prata om potentiella övergångar, något som irriterade norrmannen rejält. 

– Jag har inga uppdateringar för er om övergångar. Jag tycker att det var ett slöseri på en fråga, jag gav dig chansen. Jag har ingenting att säga nu, mina tankar är på matchen (mot Manchester City), säger Solskjaer.

Hyllningen till ”Henke”

Det skulle dock visa sig att norrmannen ändå var intresserad av att prata om transfers. Likt många gånger tidigare väljer Solskjaer att se tillbaka på det som varit. 

– Jag kan inte minnas hur många bra spelare som vi har köpt i januari. Henrik Larsson var bra. Nejama Vidic och Patrice Evra var två bra (köp). Jag menar att det är väldigt, väldigt svårt. Klubbarna vill inte förlora de bästa spelarna. 

Floppen ser ut att återvända

Norrmannen gav också ett tydligt besked om att Alexis Sánchez kommer att återvända till klubben i sommar. Chilenaren, som floppade i United och endast stod för tre mål på över 30 matcher, är i dagsläget utlånad till Inter, där han bara spelat 214 minuter. 

– Alexis kommer att komma tillbaka och visa er alla att ni hade fel, säger Manchester United-tränaren. 

Det viktigaste om Premier League - på 75 sekunder

Ole-Gunnar Solskjaer ger tummen upp för Alexis Sanchez återkomst.Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Alexis Sanchez har endast spelat 214 minuter under sin lånesejour i Inter.Foto: MATTEO BAZZI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN