Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSFoto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
 Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Foto: TOBIAS RÖSTLUND / TT NYHETSBYRÅNFoto: TOBIAS RÖSTLUND / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: TOBIAS RÖSTLUND / TT NYHETSBYRÅN

"Det är omöjligt att leva med honom..."

Publicerad

Den forne fotbollstjärnan Jamie Redknapp har varit gift med sin hustru Louise i 19 år.

Nu skriver Daily Mirror att äktenskapet är över.

"Louise vill skilja sig på grund av Jamies omogna beteende", skriver tidningen. 

Jamie Redknapp gjorde 239 matcher för Liverpool mellan 1991 – 2002. Han hann även med spel i Bournemouth, Southampton och Tottenham innan skorna lades på hyllan 2005 och han sadlade om till att bli expert.

Nu är det knappt 20-åriga äktenskapet med hustrun Louise till ända, skriver Daily Mirror.

Skiljer sig - på grund av Jamies beteende

Louise Redknapp ska ha begärt skilsmässa på grund av Jamies omogna beteende.

"Han har betett sig på ett sådant sätt som gör det omöjligt för den kärande att fortsätta leva tillsammans med honom", står det i skilsmässodokumenten som Mirror plockat fram. Förhandlingarna i rätten sägs ha tagit mindre än 30 sekunder att genomföra, skriver tidningen vidare.

Paret har ansökt om att få delad vårdnad om sönerna Charley, 13, och Beau, 9.

Mellan åren 1995–1999 gjorde Jamie Redknapp 17 landskamper för England, där han lyckades göra ett mål. Han var också uppskattad i Liverpool, där han spelade flertalet år av sin karriär.

När Liverpools officiella hemsida med hjälp av klubbens supportrar 2006 sammanställde listan "100 Players Who Shook The Kop", en lista över de 100 spelare som gjort störst avtryck på supportrarna, hamnade Redknapp på plats 40. 

Louise Redknapp är en framgångsrik artist och brittisk mediaprofil. 2016 nådde hon finalen av BBC:s program "Strictly Come Dancing", den brittiska motsvarigheten till TV4:s flaggskepp "Let's Dance".

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag