Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Det är en skam – det är kört nu”

Foto: ROBBIE STEPHENSON/JMP/REX/SHUTTE / ROBBIE STEPHENSON/JMP/REX/SHUTTE REX FEATURES
Foto: PAUL CHILDS / REUTERS BILDBYRÅN

Graham Potter nekades chansen till sin drömvärvning av Swanseas klubbledning.

Nu har den forna Premier League-klubben försatts med krisstämpel. 

Graham Potter fick en smakstart på tränarsejouren i Swansea. I Championship-premiären vände hans lag ett 0–1-underläge till 2–1-seger borta mot Sheffield United.

Men på transfermarknaden har det inte varit lika glatt för den förre Östersundstränaren. Enligt Wales-baserade The Guardian-journalisten Stuart James råder det snudd på upprorsstämning inom klubben efter att ledningen misslyckats med att genomföra köpet av Brentford-mittfältaren Ryan Woods. 

Potters tuffa tid i Swansea

James hävdar att Woods stod redo att resa till Swansea och genomgå en läkarundersökning, men klubbledningen var inte redo att betala de 65 miljoner kronor som krävdes. 

"Känslan inom Swansea är att det har skett en katastrof", skriver James på Twitter. 

Under transferfönstret har Swansea gjort sig av med meriterade Premier League-spelare som Sam Clucas, Jordan Ayew och Lukasz Fabianski. Samtidigt har man plockat svenske Joel Asoro från Sunderland. Fönstret har i stort varit ett misslyckande, menar James.

”Det är kört”

"Om man säljer allt och alla som har ett värde och dessutom rear ut dem, även om man bara har kvar en mittback och en skadefri anfallare... då är det kört", skriver James. 

"Personligen tycker jag att det är en skam, det som har hänt i klubben i dag. Men fansen måste stötta Potter, som är en genuint hygglig man, de nya värvningarna och spelarna som faktiskt bryr sig."

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!