Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det är det som är det konstiga”

Foto: OLI SCARFF / STELLA PICTURES / PA
Foto: NEWS IMAGES / MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SIPA U SIPA USA

Paul Pogbas relation med José Mourinho tog en tvärvändning innan tränaren fick sparken från United.

I en ny intervju med Sky Sports pratar mittfältaren om vad det var som hände - och skillnaden mellan Mourinho och Solskjaer.

– Ole agerar inte som att en spelare inte existerar längre, säger Pogba.

Att Paul Pogba och José Mourinho inte hade den bästa relationen mot slutet av managerns tid i Manchester United är väl omskrivet. Bland annat spreds en video från träningsanläggningen där det tydligt framgick att det var frostig stämning mellan spelaren och tränaren under hösten 2018, strax innan Mourinho fick sparken. 

I en ny intervju med Sky Sports pratar Paul Pogba om skillnaden mellan José Mourinho och Ole Gunnar Solskjaer.

– Han (Solskjaer) går inte emot sina spelare. Ole kanske väljer bort en spelare från startelvan, men det är inte som att han sätter dem åt sidan och agerar som att de inte existerar längre. Det är skillnaden mellan Mourinho och Ole, säger han. 

Pogba om relationen med Mourinho

Han säger även att han inte vet exakt vad det var som förstörde hans relation med sin förra tränare, som ju var den som värvade honom från Juventus till United för omkring en miljard kronor. 

– En gång i tiden hade jag en jättebra relation till Mourinho, alla kunde se det, sen vet jag inte vad som hände. Det är det som är det konstiga, jag kan inte ens förklara för dig eftersom jag vet inte själv vad det var som hände.