Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Dessa idioter förstör ryktet för alla spelare”

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: NICK POTTS / STELLA PICTURES / PA

Chelseaspelaren Callum Hudson-Odoi greps i natt, misstänkt för våldtäkt, rapporterar Daily Mail.

Polis kallades till 19-åringens hem efter larm om en kvinna som mådde dåligt.

Polis kallades till Callum Hudson-Odois takvåning i London under natten till söndag efter ett bråk, rapporterar brittisk media. En talesperson från polisen bekräftar att en kvinna fördes till sjukhus med ambulans och att en man greps. 

”Polis larmades 03.53 på söndagen den 17 maj om en kvinna som mådde dåligt” säger talespersonen. 

Chelseaspelaren ska ha bjudit över kvinnan till sin våning, och därmed brutit mot restriktionerna i landet. Hudson-Odois hem ska senare ha undersökts under söndagen innan han släpptes mot borgen.

Enligt Daily Mail är fotbollstalangen misstänkt för våldtäkt. Tidnigen skriver att kvinnan, som arbetar som modell, kom i kontakt med 19-åringen på nätet och att han sen ska ha attackerat henne.

”Borde förbjudas från att spela”

Chelsea har på måndagsmorgonen ännu inte kommenterat gripandet av den unga talangen. Men någon som har sagt sitt är programledaren Piers Morgan som kallar 19-åringen för ”idiot” och menar att han ”förstör ryktet för att alla spelare”. Morgan skriver vidare på Twitter att han tycker att spelare som bryter mot reglerna i landet borde förbjudas från att spela fotboll om ligan återupptas.

Morgan kommenterade händelsen innan Daily Mails uppgifter om att fotbollsspelaren misstänks för våldtäkt.

Hudson-Odoi var en av de första spelarna i Premier League som bekräftades smittade av det nya coronaviruset i mars. 

 

https://twitter.com/piersmorgan/status/1262279951803396099