Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Den ultimata guiden till Premier League-säsongen

Foto: CLIVE BRUNSKILL / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Äntligen närmar sig starten för världens bästa liga.

Den 6 augusti kommer vår Premier League-bilaga ut i butik – fullmatad med betyg på 580 spelare och fakta om samtliga 20 lag.

Den ultimata guiden till säsongen 2021/2022.

Manchester City höll hela vägen den senaste säsongen, och tog sin tredje titel på fyra säsonger. Nu satsar laget ännu hårdare till den kommande säsongen, samtidigt som rivalerna gasar för att komma ikapp.

För att ge er läsare så bra koll som möjligt på lagen och spelarna kommer nu vår Premier League-bilaga, full av allt du måste veta inför säsongen.

Utöver spelarbetyg, fakta om alla lag och den viktigaste statistiken får ni också analyser och reportage om de stjärnfyllda lagen.

– Manchester City är så klart favorit precis som vanligt, de har varit närmast oslagbara i ligan de senaste fyra säsongerna. Men samtidigt har vi också ett Manchester United som storsatsar, regerande Champions League-mästarna i Chelsea och ett Liverpool som får tillbaka Virgil van Dijk, säger SportExpressens krönikör Therese Strömberg.

– Den här säsongen blir något alldeles extra!

Säsongen rivstartar när Arsenal besöker nykomlingen Brentford fredag 13 augusti. Och samma helg är det stormöte mellan Tottenham och Manchester City.

Men redan 6 augusti kommer alltså vår superguide ut i butik. Ni kan också läsa den digitalt på etidning.expressen.se – där ingår bilagan för dig som har Expressen Premium.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset