Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Teorin: Solskjaer kan nu lämna Man United

Foto: RICHARD LEE/BPI/SHUTTERSTOCK / RICHARD LEE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: RICHARD LEE/BPI/SHUTTERSTOCK / RICHARD LEE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Krisen lever vidare i Manchester United. 

På söndagen föll laget borta mot Newcastle. 

Matchhjälte: Premier League-debutanten Matthew Longstaff, 19.

Manchester United har inte fått någon tillfredsställande inledning på säsongen. På åtta matcher har laget två segrar, och ligger tolva i tabellen. Den senaste förlusten kom borta mot Newcastle, en match som laget tvingades spela utan en skadad Victor Nilsson Lindelöf

Matchhjälten för Newcastle var något oväntat den 19-årige Matthew Longstaff – som gjorde sin debut i Premier League-sammanhang. 

I den 72:a minuten tog Longstaff emot en passning vid straffområdet, fick på en perfekt träff och satte bollen vid vänstra stolpen. 

Matchen slutade 1-0 till Newcastle. 

United döms ut: ”Förtjänade inte att starta”

Manchester Evening News dömde ut i stort sett hela laget efter det nya bottennappet. 

”Tvivlet kring hans mentalitet kommer att bestå, efter en match där han faktiskt inte förtjänade att starta. Såg konstant förvirrad ut”, skriver tidningen om Fred. 

Även anfallaren Marcus Rashford sågas, med en tvåa i betyg.

”Han fanns ingenstans”, skriver Manchester Evening News. 

Enligt Express höjs röster bland fansen som vill se tränaren Ole Gunnar Solskjaer sparkad. Men enligt Kris Voakes på Sportsman är det mer troligt att norrmannen väljer att lämna själv. 

”Solskjaer är en hedersam kille och en United-supporter som tydligt lider, och han kan agera snabbare än ledningen när det kommer till att avsluta hans tid i klubben”, skriver Voakes. 

Jonas Olsson om Steven Gerrard