Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De kan offras – för att ha råd med drömspelaren

Jadon Sancho säges kosta 110 miljoner kronor.Foto: STEFFIE WUNDERL / BEAUTIFUL SPORTS/WUNDERL/POOL
Jesse Lingard kan offras.Foto: JASON CAIRNDUFF / REUTERS BILDBYRÅN
Ole Gunnar Solskjaer.Foto: MICHAEL REGAN / REUTERS BILDBYRÅN

Manchester United kan dumpa fyra spelare – för att ha råd med Jadon Sancho. 

Om klubben ska ha råd att betala en miljard kronor kan Alexis Sánchez, Jesse Lingard och ytterligare två spelare offras, skriver Daily Mirror.

Manchester United är villigt att offra fyra spelare för att ha råd att köpa Jadon Sancho från Borussia Dortmund i sommarfönstret, skriver Daily Mirror.

Samma tidning har tidigare rapporterat om att Sancho är för dyr för United och att klubben ställt in siktet på Aston Villas Jack Grealish i stället. 

Enligt Manchester Evening News har Grealish också köpt ett hus i Manchester, men nu kan historien få ännu en vändning.

Jesse Lingard och Alexis Sánchez kan offras

Daily Mirror rapporterar nu att Manchester United är redo att göra sig av med Alexis Sánchez, Jesse Lingard och två spelare till för att kunna köpa Jadon Sancho för 110 miljoner dollar – över en miljard svenska kronor. 

Precis som flera andra klubbar har klubben påverkats mycket av coronapandemin och vill inte spendera för mycket pengar innan de vet när publik får komma tillbaka till arenorna.

”Solskjaer har blivit varnad av klubbens vd Ed Woodward. Han måste rensa upp och spara så mycket pengar som möjligt innan går in för att värva Sancho”, skriver Daily Mirror.