Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”De dödar Paul – han kommer att lämna nu”

Pogba. Foto: PAUL CURRIE/BPI/REX / PAUL CURRIE/BPI/REX REX
Sanchez. Foto: MATT WEST/BPI/REX / MATT WEST/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Paul Pogba kommer att lämna Manchester United och Alexis Sanchez kom till Old Trafford bara för pengarnas skull.

Före detta lagkaptenen Patrice Evra har hårda ord att säga om sin forna klubb. 

Patrice Evra var en minnesvärd lagkapten för Manchester United. Frispråkig, karismatisk, avskydd av motståndarsupportrarna – och framför allt bra nog för att leda laget till fem Premier League-titlar. 

Nu är legendaren orolig över läget i sin förra klubb. Han har intervjuats av sin före detta lagkamrat Gary Neville för Sky Sports – och hans brutala ärlighet bjuder inte på någon upplyftande läsning för United-supportrarna.

”De dödar Paul”

Bland annat tror att Evra att supportrarnas ilskna attack på Paul Pogba efter 0-2-förlusten mot Cardiff kan leda till att superstjärnan lämnar klubben.

– Jag tror att Pogba kommer att lämna, för man måste känna kärlek när man spelar  någonstans, man måste bry sig, säger Neville.

– Det är inte så att jag skyddar Paul, men när det sker saker som mot Cardiff med supportern, såna saker dödar Paul.

Evra är inte lika välvilligt inställd till Pogbas lagkamrat Alexis Sanchez. Denne blev Premier Leagues bäst betalde spelare när han kom till klubben – men hans första säsong i klubben blev ett monumentalt fiasko.

”Alexis kom bara för pengarna”

Evra tror att Sanchez motivation är helt felkalibrerad.

– Vissa spelare kommer bara för pengarna, jag är inte rädd för att säga det. Jag har inget emot honom, men när jag såg affären, då tyckte jag att Uniteds historia gick åt utför. Jag ville veta det verkliga skälet till att han valde United. Säg inte att det handlar om att han älskade United när han var pojke, säger Evra.