Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Cristiano Ronaldo har bestämt sig - stannar i Manchester United

Foto: CRAIG BROUGH / REUTERS BILDBYRÅN

Cristiano Ronaldo har fattat sitt beslut om framtiden. 

Enligt The Telegraph stannar den portugisiska stjärnan i United även nästa säsong. 

Efter spel i Real Madrid och Juventus återvände Cristiano Ronaldo till Manchester United inför den här säsongen och 37-åringen har svarat för 18 mål på 33 matcher i den röda tröjan. 

Avtalet med klubben sträcker sig över nästa säsong men Ronaldo har i perioder pekats ut som missnöjd med sin situation i klubben vilket öppnat för att han kan komma att lämna redan i sommar. 

Bland annat ska portugisen inte vara tillfreds med lagets interimtränare Ralf Ragnick och det har även framkommit uppgifter om en maktkamp mellan Ronaldo och lagkapten Harry Maguire. 

Det har också uppgetts finnas en klausul som tillåter honom att lämna klubben om de inte kvalificerar sig till Champions League.  

Vill stanna i United

Men nu kommer glädjande besked för Unitedlägret. 

Det är The Telegraph som skriver att Ronaldo har bestämt sig för att stanna i klubben och fullfölja sitt avtal, något han också har berättat för klubbens ledning. Vidare skriver tidningen att Ronaldo vill vinna titlar med klubben samt att beslutet står fast oavsett huruvida klubben tar sig till Champions League eller vem som tränar United.

Manchester United ligger på en femteplats i Premier League efter 29 spelade matcher.     

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ta del av vårt erbjudande – bli kund, spela på sport och få 100 kr i välkomstbonus!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset