Foto: James Marsh/Bpi/Rex/Shutterstock / JAMES MARSH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: James Marsh/Bpi/Rex/Shutterstock / JAMES MARSH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: James Marsh/Bpi/Rex/Shutterstock / JAMES MARSH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Sean Ryan/Ips/Rex/Shutterstock / SEAN RYAN/IPS/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESFoto: Sean Ryan/Ips/Rex/Shutterstock / SEAN RYAN/IPS/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
 Foto: Sean Ryan/Ips/Rex/Shutterstock / SEAN RYAN/IPS/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Coutinho tillbaka – då föll Liverpool (tv)

Publicerad

Phillipe Coutinho var tillbaka i Liverpool.

Det räckte inte.

Laget föll med 0-1 i den första semifinalen mot Southampton i ligacupen.

– Southampton är nog besviket med tanke på hur det såg ut, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viasat.

Liverpool imponerar stort i Premier League.

Men i den första semifinalen i ligacupen mot Southampton gick laget knappt att känna igen.

Nathan Redmond gav hemmalaget Southampton ledningen i den första halvleken och hade en chipp i ribban i den andra.

Southampton radade upp chanser för att utöka sin ledning, men lyckades aldrig få in en andra boll bakom målvakten Loris Karius.

– Southampton är nog besviket med tanke på hur det såg ut, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viasat.

Coutinho äntligen tillbaka i spel

Positiva nyheter för Liverpool var dock att Philippe Coutinho fick 30 minuter på St Mary's Stadium efter att ha varit borta från spel i drygt en månad.

Men det räckte som sagt inte för Liverpool som nu får sikta in sig på söndagens Premier League-match på Old Trafford då man ställs mot Zlatan Ibrahimovics Manchester United.

 

Returen mot Southampton spelas på Anfield den 25 januari.

 

Se fler höjdpunkter på Viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag