Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Citys jättebud – kan bli dyrast i historien

Jack Grealish.
Foto: NICK POTTS / STELLA PICTURES / PA
Foto: ZAC GOODWIN / STELLA PICTURES / PA

Manchester City vill ha förstärkningar inför nästa säsong.

Tränaren Pep Guardiola är ute efter Aston Villas Jack Grealish – och han är beredd att spränga det inhemska transferrekordet med ett miljardbud.

Manchester City-tränaren Pep Guardiola har siktet inställt.

Han vill ha Aston Villas tekniske ytter och lagkapten Jack Grealish, men det kommer att kosta. Manchester City har lagt ett bud på cirka 1,2 miljarder svenska kronor på 25-åringen, vilket skulle innebära att han kommer att bli den dyraste spelarövergången till Premier League någonsin, enligt uppgifter till The Telegraph.

Just nu är det Paul Pogbas övergång från Juventus till Manchester United som är den dyraste på cirka en miljard kronor.

Aston Villa har presenterat ett kontraktsförslag för sin lagkapten där de drastiskt har höjt hans lön, då de vill behålla sin stjärna.

Tidigare har Manchester City varit ute efter Tottenhams stjärnanfallare Harry Kane Men efter att de har upplevt frustration i försöken att värva honom, har de valt att lägga fullt fokus på Grealish i stället.