Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

City vann efter tunga mardrömsbeskedet

Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Manchester City har haft det tufft utanför fotbollsplanen – men tillbaka på den blev det seger i Premier League, 2–0 hemma mot West Ham.

För bara några dagar sedan kom beskedet att klubben fälls för brott mot europeiska fotbollsförbundets, Uefas, finansiella regelverk och bestraffas med drygt 300 miljoner kronor i böter och stängs av från Champions League i två år.

Tillbaka på planen från den korta vinterpausen i Premier League befäste laget andraplatsen i tabellen bakom överlägsna Liverpool efter seger med 2–0.

Rodrigo skarvade in 1–0 på nick från svår vinkel efter en halvtimme och Kevin de Bruyne sköt 2–0 i 62:a minuten.

City, som är i åttondelsfinal i denna säsongens Champions League, är 22 poäng bakom Liverpool, men fyra poäng före trean Leicester.

Kan kastas ut ur Champions League

Nyligen kom beskedet att Manchester City anses ha brutit på Uefas ”financial fair play”-regler och stängs av från spel i Champions League. Så här rapporterade Expressen TV.