Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

City utmanar Arsenal om Lyons mittfältare

UPPGIFTER: Manchester City utmanar om Lyons Houssem Aouar, 22. Samtidigt förbereder Arsenal ett nytt bud på mittfältaren, uppger Daily Mirror

Manchester City kan snuva Arsenal på Houssem Aouar. Pep Guardiola sägs vara ett stort fan av Aouar och överväger att plocka in fransmannen till nästa säsong. Lyons sportchef Juninho förnekar däremot kontakt med City.

– Såklart gillar Guardiola spelaren men är han den det de söker just nu? Vi vet inget och har inte fått några officiella bud, säger Juninho enligt Daily Mail.

Arsenal har däremot fått ett bud på 350 miljoner kronor nobbat av Lyon. Den franska klubben var inte heller intresserad av Matteo Guendouzi som Arsenal försökt inkludera i affären. Lyon kommer inte att släppa Aouar för mindre än 620 miljoner kronor, uppger ESPN. Samtidigt som de skriver att Arsenal förbereder ett nytt bud på 22-åringen. 

– De är två storklubbar som spelar för att vinna Champions League varje år, de har kapaciteten att göra det och det får alla spelare att drömma, säger Lyons sportchef Juninho om Premier League-klubbarnas intresse enligt Daily Mirror.   

Aouar gjorde nio mål och tio assist för Lyon förra säsongen.