Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

City kom tillbaka – supersviten intakt

Foto: MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester City fortsätter att gå som tåget.

Nästa offer i den 21 matcher långa vinstsviten var Wolverhampton, som var nära att knipa en poäng.

Men Gabriel Jesus satte ledningsmålet och två till mål skulle komma för att fastställa 4-1-vinsten.

Manchester City gick in i matchen med ett otroligt facit på 20 tävlingsmatcher i rad med vinst. Facitet är nu förlängt till 21 matcher efter tisdagskvällens kross mot Wolverhampton på 4-1.

Målskyttet inledde tidigt i den första halvleken när Leander Dendoncker skulle rensa bort ett inlägg, men rensade in den i egen kassa i stället. City såg ut att gå mot ännu en vinst men Wolverhampton gav inte upp fighten än.

I den andra halvleken nickade Conor Coady in ett inlägg från Joao Moutinho och kvitteringen var fastställd. Matchen såg länge ut att gå mot ett oavgjort resultat vilket skulle avbryta Manchester Citys långa vinstsvit på 20 matcher.

Men Gabriel Jesus hade andra tankar och fastställde ledningen i den 80:e minuten. Tabellettan gjorde två mål till av bara farten och vad som såg ut att bli en jämn match, slutade i stället med en 4-1 kross.