Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter krossen: "De har förstört ligan"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CONOR MOLLOY / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENST

Manchester City fortsätter att gå som tåget i Premier League.

På lördagen tog man den 17:e (!) raka segern i ligan.

Sergio Agüero och Raheem Sterling blev stora segerorganisatörer.

– De har förstört ligan, säger Viasats expert Bojan Djordjic.

Manchester City utklassar allt motstånd i Premier League. Inför lördagens hemmamatch mot Bournemouth var man hela elva poäng före tvåan Manchester United - och Pep Guardiolas lagbygge hade inga som helst planer på att bjuda på något onödigt poängtapp.

Show av Agüero och Sterling

I stället blev det åka av på Etihad Stadium för Bournemouth som inte alls hängde med när City la in växeln. Sergio Kun Agüero gav City ledningen i den 27:e minuten, vilket också blev första halvlekens enda mål.

Raheem Sterling ökade sedan på till 2-0 när han löpte sig fri och iskallt placerade in bollen, fint framspelad av Agüero, som stod för en strålande match. Det var Sterlings tolfte mål i Premier League i år, och hans 16:e totalt, med alla turneringar inräknade.

City med nytt rekord

Agüero hade inga som helst planer på att slå av på takten, i stället punkterade han matchen till 3-0 80:e minuten, fint framspelad av Bernardo Silva. Danilo fick dessutom sätta 4-0 efter en snygg kontring.

Det blev också slutresultatet och i och med 4-0-segern betyder det också att City är det första laget någonsin att nå etthundra Premier League-mål under kalenderåret 2017. Danilos mål var City 101:a mål i ligan under 2017.

– De har förstört ligan, säger Viasats expert Bojan Djordjic i studion.

https://twitter.com/ManCity/status/944608381997895683