Foto: SIERAKOWSKI FREDERICFoto: SIERAKOWSKI FREDERIC
 Foto: SIERAKOWSKI FREDERIC
Foto: Ryan Browne/Bpi/Rex/Shutterstock / RYAN BROWNE/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: Ryan Browne/Bpi/Rex/Shutterstock / RYAN BROWNE/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: Ryan Browne/Bpi/Rex/Shutterstock / RYAN BROWNE/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Oldham/Bpi/Rex/Shutterstock / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: Oldham/Bpi/Rex/Shutterstock / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: Oldham/Bpi/Rex/Shutterstock / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Chockplanen: Han kan ersätta Zlatan i United

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic uppges lämna Manchester United.

Då planerar José Mourinho för en chockvärvning.

Tränaren förbereder ett bud på ärkerivalen Manchester Citys stjärnanfallare Sergio Agüero, skriver Sunday Times.

Zlatan Ibrahimovic var högaktuell för ännu en säsong i Manchester United efter succésäsongen i Premier League.

Men 35-åringens fotbollsframtid är mycket osäker efter korsbandsskadan som han ådrog sig under Europa League-kvarten mot Anderlecht. Flera spelare har pekats ut som svenskens ersättare i PL-klubben, bland annat Atlético Madrids Antoine Griezmann och Monacos stjärnskott Kylian Mbappé.

Men nu skriver Sunday Times att José Mourinho planerar för en sensationell anfallsvärvning i sommar. Tidningen skriver nämligen att portugisen förbereder sig för ett bud på ärkerivalen Manchester Citys stora anfallsstjärna Sergio Agüero som gjort 18 baljor i Premier League den här säsongen.

Uppgifter: Zlatans familj flyttar

Enligt den engelska tidningen The Mirror så har familjen Ibrahimovic redan börjat förbereda sig för att lämna Manchester.

"Ibrahimovic familj har redan börjat säga hejdå till de vänner som de har fått sedan de flyttade in i området för sju månader sedan", skriver tidningen.

Zlatan Ibrahimovic befinner sig just nu i Pittsburgh, USA, där han opererade sitt knä tidigare i veckan. Enligt Daily Mirror kan han komma att fortsätta sin rehabilitering där och hemma i Sverige med sjukgymnasten Richard Dahan, som han arbetat med i både Malmö FF och svenska landslaget.

– Att jobba med Dahan lockar Zlatan på många sätt, inte minst med tanke på hur mycket han litar på honom och den historia de har tillsammans. Dahan känner till Zlatans skadehistorik och vet hur Zlatan fungerar. Ingen känner Zlatan och hans kropp bättre än Dahan, säger en källa till Daily Mirror.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag