Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Chockerande dålig – fullständigt patetisk”

Foto: JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MARK KERTON / AP TT NYHETSBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf slipper den värsta sågen.

I stället är det Paul Pogba, Marcus Rashford och Andreas Pereira som kritiseras hårdast i engelsk media dagen efter nya poängtappet.

”Pogba var chockerande dålig”, skriver Muhammad Butt.

Manchester United har tre raka matcher i Premier League utan seger.

Victor Nilsson Lindelöf var högst inblandad i Southamptons kvitteringsmål när han förlorade nickduellen mot tvåmetersmannen Jannik Vestergaard.

Manchester Evening News konstaterade direkt att det var något ”fundamentalt fel” med ”Vigge”. 

Lindelöf får svaga betyg - men inte sämst i laget

Men när tidningen sätter betyg på samtliga spelare klara sig svensken från den värsta kritiken. Victor Nilsson Lindelöf får där en trea.

”Ytterligare en svajig start som satte United i problem med sitt dåliga passningsspel. För andra raka matchen förlorade han en höjdduell som resulterade i ett mål”, är omdömet. 

Av Daily Express får ”VNL” en femma, vilket var näst sämst i laget tillsammans med Paul Pogba. 

”Såg för det mesta ut att hålla ihop Uniteds bakre regioner. Han blev avslöjad i luften när han förlorade flera dueller mot Danny Ings innan Vestergaard var överlägsen vid målet”, skriver tidningen.

Daily Mirror ger Victor Nilsson Lindelöf en sexa, där flera lagkamrater får en betydligt hårdare dom: ”I det stora hela var han stabil, men hade några tveksamma för-tidigt-på-bollen-situationer och förlorade mot Vestergaard vid målet.”

Pogba och Rashford sågas hårt

Paul Pogba, Marcus Rashford och Andreas Pereira sågas hårt av samtliga tidningar.

”Han såg ut som en fyrkantig kloss i ett runt hål när han spelade på högerkanten. Det här kommer vara ett problem hela vägen till januari. Minst”, skriver Manchester Evening News om Pereira.

”Ytterligare en frustrerande insats av VM-vinnaren”, skriver Daily Express om Pogba.

Med tanke på att han ses som den största stjärnan i Manchester United är många otroligt besvikna på fransmannen.

”Rashford och Pereira har haft det jobbigt (av olika anledningar), men Pogba har varit chockerande dålig”, skriver fotbollsskribenten Muhammad Butt på Twitter.

”Skillnaden mellan Pogba när han är som bäst och när han är som sämst är extraordinär. Ingen annan spelare på den här planeten kan bli så mycket världsklass och så fullständigt patetisk”, skriver ESPN-journalisten Alex Shaw.

Nästa match för Manchester United: Leicester på hemmaplan efter landslagsuppehållet.

LÄS MER: Wilbacher: Läget är kritiskt - vem kan rädda United nu? 

https://twitter.com/AlexShawESPN/status/1167774113353666561?s=20https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1167780902807724032?s=20
Se mer om Premier League