Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Chocken: Barça vill byta Griezmann mot Lindelöf

UR ARKIVET: Victor Nilsson Lindelöf blev berörd efter fråganom saknaden efter familjen under EM-slutspelet i somras.
Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY
Foto: JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Barcelona vill bli av med Antoine Griezmann. 

De är intresserade av ett chockbyte där fransmannen skulle gå till Manchester United samtidigt som den svenske landslagsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf skulle gå åt det motsatta hållet, enligt Gol Digital.

Barcelona vill bli av med anfallstjärnan Antoine Griezmann. 

De försökte först att ge tillbaka honom till Atletico Madrid i utbyte mot mittfältaren Saul Niguez, men förhandlingarna strandades.

Byta Lindelöf till Barcelona

Nu gör de ett nytt försök att få bort fransmannen. Men denna gång vill de sälja honom till Manchester United, i utbyte mot svenske landslagsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf, enligt Gol Digital.

Manchester United har nyligen värvat in den förre Real Madrid-mittbacken Raphael Varane. Och med honom och Harry Maguire kan det blev svårt för Lindelöf att få speltid. Samtidigt är Manchester-klubben även på jakt efter en till anfallare. 

Barcelona behöver frigöra löneutrymme och är därför inställda på att få bort Griezmann, som sitter på en tung lön. Om bytet skulle gå igenom med Manchester United, vill den katalanska klubben fortfarande ha en summa pengar utöver Lindelöf.

Fjärde svensken i historien

Skulle detta gå igenom kommer 27-åringen att vara den fjärde svensken i historien att representera Barcelona på herrsidan. De tidigare var: Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larson och Patrik Andersson.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Blir det Sverige eller Belgien som får fira på Friends?
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset