Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chelseas nya fiasko efter märkliga scener

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: IAN WALTON / AP TT NYHETSBYRÅN

Chelseas usla form fortsätter.

Londonlaget föll med 0-1 hemma mot Bournemouth efter ett nytt Var-kaos.

– Många förväntade sig mindre av oss inför säsongen, säger tränaren Frank Lampard.

Chelsea öppnade hösten starkt och ligger fortfarande på den fjärde och sista Champions League-platsen. 

Men man är på allvar på väg att bjuda in Manchester United.

Under lördagseftermiddagen åkte Frank Lampards gäng på en oväntad förlust hemma mot Bournemouth. Det var hemmalaget som hade flest avslut på mål, men det var gästernas Dan Gosling som med ryggen mot Kepa Arrizabalaga lättade bollen över målvakten och in i mål.

Chelsea förlorade mot Bournemouth

Målet dömdes först bort för offside, men domaren Graham Scott kunde efter Var-granskning konstatera att målet skulle godkännas och Chelsea förlorade med 0-1 på Stamford Bridge.

Något som innebär att klubben nu har förlorat fyra av sina fem senaste matcher i Premier League. Manchester United, som har fått upp farten med segrar mot både Tottenham och Manchester City, är fem poäng efter Chelsea, men har en match mindre spelad.

– Chelsea har kastat bort alldeles för mycket poäng, säger experten Bojan Djordjic i Viasat.

Tränaren Frank Lampard vill inte dra för stora växlar av det faktum att man endast har tagit tre av femton poäng den senaste tiden.

– Vi ligger fyra och det hade vi tagit om någon sagt det i början av säsongen. För det var många som förväntade sig ännu mindre av oss inför säsongen, säger Lampard.