Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cavani väldigt nära flytt till storklubben

Edison Cavani verkar lämna United redan i sommar.
Foto: NAOMI BAKER / STELLA PICTURES / PA

Edison Cavani ser ut att lämna Manchester United i sommar. 

Enligt ESPN är stjärnan ”väldigt nära” ett avtal med argentiska Boca Juniors. 

Uruguayanen Cavani har imponerat under sin tid i den engelska storklubben. Tidigare har brittiska medier rapporterat att klubben har jobbat hårt för att behålla stjärnan, men verkar inte lyckas. 

Cavani skrev ett tvåårskontrakt med United, men genom en option i avtalet har han chansen att lämna redan i sommar – och så verkar bli fallet. EPSN skriver att Cavani är ”väldigt nära ett avtal” med argentinska Boca Juniors och kommer därmed lämna Europa i sommar. 

Enligt den amerikanska nyhetssajten sköter Boca Juniors vicepresident Juan Roman Riquelme förhandlingarna med den uruguayska anfallaren. 

Solskjaer vill ha kvar Cavani

”Han har valmöjligheten att stanna i Manchester, där han känner sig väldigt välkommen, men möjligheten att återvända till Sydamerika känns mycket troligare”, skriver ESPN. 

Tidigare har Cavanis far sagt att stjärnan inte känner sig komfortabel i England. 

– I mer än två års tid har han tänkt att han vill vara närmare sin familj och det är förklaringen till varför jag tror att Edinson till slut kommer spela för en klubb här i Sydamerika, har Luis Cavani tidigare sagt. 

Managern Ole Gunnar Solskjaer har vid flera tillfällen sagt att han vill ha kvar Cavani, men att beslutet ligger helt hos 34-åringen.