Michael Carrick. Foto: PETER POWELL / EPA TT NYHETSBYRÅNMichael Carrick. Foto: PETER POWELL / EPA TT NYHETSBYRÅN
Michael Carrick. Foto: PETER POWELL / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDREW YATES / SCANPIX AFPFoto: ANDREW YATES / SCANPIX AFP
 Foto: ANDREW YATES / SCANPIX AFP

Carrick bekräftar – lägger av i sommar

Publicerad

Manchester United-mittfältaren Michael Carrick lägger av efter säsongen. 36-åringen har vunnit 18 titlar under sina tolv år i United, inklusive fem i Premier League och en Champions League-titel.

Den här säsongen har det inte blivit fler än fyra matcher för Carrick på grund av hjärtbesvär.

– Det kommer en tid, oavsett om du gillar det eller inte, som kroppen säger åt sig att det är dags att sluta spela fotboll och det är där jag är nu, säger Carrick.

Han förväntas stanna kvar i klubben som tränare.

– Det är troligt, men ännu inte helt klart, säger Carrick.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag